Monday, 24 March 2014

Peluang perniagaan

Anda penggemar TART NENAS ??
Kami menyedia kan 2 variasi tart nenas yang GEBU,MANIS,RAPUH,SEMPURNA !
[ TART NENAS MAMA ]
▪ tart nenas gulung
Kuih wajib di setiap rumah di musim perayaan , masih mengekal kan bentuk tradisional dan rasa yang asli.
Jem nenas yang manis,masam di adun sempurna di tekak dengan kerapuhan dan kelemakkan pastri nenas.
[ TART NENAS CHEESE ]
▪ Masih mengekal kan rasa asli tart nenas MAMA tapi di beri sedikit sentuhan moden dengan tambahan cheese di dalam pastri,inti,taburan cheese di atas sebagai hiasan dan bentuk nya.
Rasa doh yang unik,lembut,manis,masin dan masam bergabung di dalam mulut dengan hanya sebiji tart nenas cheese by are-t homemade cookies.
Kami menjanji kan kelainan dan keenakkan rasa nya.
Pssstt..resepi rahsia kami mengguna kan 100 % butter dan sesudu besar kasih sayang buat anda.
Boleh di dapati bukan hanya pada musim perayaan, kami juga menerima tempahan untuk majlis perkahwinan,hari jadi,hamper dsb.
MENCARI AGENT DI SETIAP NEGERI
berminat boleh like page kami https://www.facebook.com/arethomemadecookies
Atau call/sms/wassap 017 2011 185 ( Pn Atie Baharain )


No comments:

Post a Comment

AKU BINGUNG

Assalammualaikum. Lama dah tak menulis kat blog ni. Hari ni terpanggil untuk kembali menulis.lain Ini luahan hati aku yang aku tak mampu nak...