Wednesday, 12 March 2014

KELAS ANEKA TART

Assalamualaikum.

Kepada yang berminat untuk menambah ilmu di jemput hadir ke kelas aneka pastri yang akan di adakan pada :

Hari : ahad ( 16/3/2014 )

Jam : 10 pg - 12 tghari

Lokasi : no 48 tingkat 2 , jalan nelayan b,
               Seksyen 19,shah alam

* berdekatan de palma hotel,sebaris hospital salam,berhadapan klinik kesihatan dan di atas pasar segar jenahak merah.

Yuran : rm 80 ( deposit rm30 baki sebelum kelas bermula dan deposit tak akan di pulang kan sekiranya puan gagal menghadir kan diri tapi boleh di ganti kan dengan orang lain )

Maximum pelajar 10 orang.

PERCUMA : sebalang kulit tart

BELAJAR CARA MEMBUAT KULIT TART,

MEMUKUL DENGAN BETUL CREAM CHEESE DAN TOPPING,

BLUEBERRY CHEESE TART/STRAWBERRY CHEESE TART/OREO CHEESE TART/CHOC TART DAN FRUIT TART,

MEMBUAT 2 JENIS KASTARD FILLING UNTUK MENYEDIAKAN FRUIT TART.

Sila hubungi 017 2011 185 ( Atie )




No comments:

Post a Comment

AKU BINGUNG

Assalammualaikum. Lama dah tak menulis kat blog ni. Hari ni terpanggil untuk kembali menulis.lain Ini luahan hati aku yang aku tak mampu nak...