Saturday, 15 February 2014

TAT NENAS MAMA

Alhamdulillah.

Entri kali ini saya kongsi kan serba sedikit tentang TAT NENAS MAMA yang di hasil kan oleh sejak saya 6 tahun dulu.
Di perbuat dari 100% menggunakan butter dan bahan-bahan terpilih yang terbaik untuk menghasil kan pastri yang rapuh,lemak,manis sempurna,gebu dan cair di mulut.
Inti nenas yang tidak terlalu manis dan ada rasa sedikit masam yang sedap dan tidak ada rasa hapak jika di simpan lama menepati citarasa ramai penggemar tegar tat nenas.
Di bakar sempurna untuk menjamin ketahanan tat nenas selama 3 bulan dengan cara penyimpanan yang betul. Setakat hari ini beratus ratus balang terjual setiap kali musim ramadhan dan menjelang nya hari raya. Pelanggan dari pelbagai bangsa membuat kan saya banyak menerima tempahan untuk musim perayaan agama lain seperti deepavali,krismas & tahun baru cina.
Kini dengan pemasaran baru TAT NENAS MAMA boleh di dapati dengan 2 jenis perisa iaitu perisa TAT NENAS ORIGINAL & TAT NENAS BERKEJU. Untuk yang ingin merasai khususnya penggemar tegar tat nenas kini anda boleh membuat tempahan tanpa perlu menunggu musim perayaan. Kami sedang giat mencari pengedar di seluruh malaysia untuk menempat kan TAT NENAS MAMA. Sekiranya berminat untuk menjadi pengedar sila hubungi 017 2011 185 melalui sms atau wassap untuk keterangan lanjut.


Sebalang 70 - 85 biji


TAT NENAS MAMA
Rapuh,gebu,manis..SEMPURNA !!

No comments:

Post a Comment

RESEPI RAHSIA TAT NENAS MAMA

Assalammualaikum,kesayangan semua. Lama saya tidak menulis sebarang entri. Alhamdulillah, TAT NENAS MAMA bagai di langgar taufan semenjak 3 ...