Saturday, 15 February 2014

DOOR GIFT MURAH

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Lama saya ambil masa untuk menyiapkan entri kali ini di sebab kan sibuk dengan tempahan door gift customer.
Are-t homemade cookies menyedia kan pelbagai jenis door gift mengikut bajet dan kehendak pelanggan antara nya KISS ME COOKIES. 100 % homemade dari saya. Belian secara borong pun di buka untuk yang ingin menyiap kan door gift sendiri. Sebarang tempahan boleh lihat pada label terma & syarat ye.


      KISS ME COOKIES
       rangup,manis..sempurna!


            tempahan dari kawan sekolah
              500 boxes kiss me cookies
            RAIKA CINTA
             HUSNA ♥ NAS
          15/2/14


           GIANT KISS ME COOKIES
        200 pcs tempahan dari kak diana
      RAIKAN CINTA
      WADI ♥ EINA


        Sebahagian dari tempahan

          
          cookies in jar utk vvip pun ada
            ( pic dari other website)


Bahulu pecah 8


tempahan 1000 pcs bahulu pecah 8
tema gold & biru
dah tak ingat nama pengantin nye
hehehe.

tempahan cup cakes utk
majlis pertunangan 

muffin 

tempahan untuk majlis cukur jambul
baby sofea
kotak berbentuk stroller dgn kurma badam

No comments:

Post a Comment

AKU BINGUNG

Assalammualaikum. Lama dah tak menulis kat blog ni. Hari ni terpanggil untuk kembali menulis.lain Ini luahan hati aku yang aku tak mampu nak...