Wednesday, 5 February 2014

Dunia pastri

Memulakan perniagaan dengan jenama atie baharain kini semua produk pastri saya di jenama kan semula di bawah are-t homemade cookies dengan menggunakan konsep yang sama iaitu berasaskan homemade atau pun pengeluaran dari rumah.Dengan konsep homemade kami menjanjikan produk yg segar,berkualiti,bersih dan 100 % di yakini HALAL.Setiap tempahan kek,muffin,cookies dan sebagai nya kami menyediakan fresh from oven untuk anda mengikut tempahan dan kehendak customer.

Konsep homemade ni lebih mudah utk di usahakan oleh suri rumah kerana tidak melibatkan modal yang banyak, waktu kerja yang fleksibel dan risiko untuk mengalami kerugian tu rendah atau mungkin boleh di katakan sifar kerana perniagaan ni kita hanya akan menyiapkan tempahan setelah deposit/bayaran penuh di terima dari customer sebagai pengesahan jadi kita tidak berhadapan dengan masalah back out customer. Untuk memulakan sesebuah perniagaan bermulalah dengan modal yang paling minima dan timbalah ilmu walau pun sedikit tentang produk yang nak kita usahakan selebihnya bergantung pada ke aslian rasa produk dan cara kita mempromosikan.

Di bawah ni sebahagian produk yang di usahakan oleh saya secara atas talian.Terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca coretan saya.Insyaallah,jumpa lagi di entri akan datang.

Jemput like :

Fb : Atie baharain

Fan page : Are-t homemade cookies

Call/sms/wassap : 017 2011 185 

No comments:

Post a Comment

AKU BINGUNG

Assalammualaikum. Lama dah tak menulis kat blog ni. Hari ni terpanggil untuk kembali menulis.lain Ini luahan hati aku yang aku tak mampu nak...